Velkommen til min lille verden

fredag, desember 22, 2006

Planane mine i julå

22. des- Når Arild æ færige på jobb, reise me heim
23. des- Dagvakt på Kleppheimen, å selskap t Lea
24. des- Dagvakt på Kleppheimen, heim i kjørkå, så sga æg feira jul heima sjå mor
25. des- Middag sjå Liv Reidun/ svigermor, å kveldsvakt på Kleppheimen
26. des- Julemiddag heima sjå mor, å ud på ett elle aent ittepå
27. des- Ribba sjå Ragnhild å Odd Egil, får besøg på kvelden (kino?)
28. des- Juleselskap mæ slektå
29. des- Dagvakt på Kleppheimen, juleselskap mæ slektå te Arild
30. des- Besøga farmor å farfar, å kanskje en IKEA-tur på dagen
31. des- Nyttårsfest sjå Helga og Endre
1. jan- Tilbake te sørlandet

Glede meg te å treffa dokke adle, folkens!!

mandag, desember 18, 2006

Heim på fredag


I'm driving home for Christmas

Oh I can't wait to see those faces

I'm driving home for Christmas yeahWell,

I'm moving down that line

And it's been so long But I will be there

I sing this song To pass the time away

Driving in my car Driving home for christmas

It's gonna take some time, But I'll get there!

lørdag, desember 16, 2006

Fordeler med mannen

  • En mann he ikkje mensen å blir sure av den gronn
  • Han he ikkje humørsvigninga en gong i mnd
  • Han sleppe å føda
  • Han kan ha hår på fødene å onna armane uden at dæ æ "ekkelt"
  • Mannen trenge ikkje sminka sæg
  • En mann leve i all enkelthet

Æg trur egentle æg he kåme fram t at æg beundre mannen! Vetkje om æg ville våre en...bare mesten.

Egentle teit innlegg, men alt æ bære enn eksamenslesing!

onsdag, desember 13, 2006

Fadder

Denne hærliga jentå på dæ øversta bilde æ Rebekka. Arild og æg fekk den æren å vær faddra for hu når hu døypte sæg i Houston i påsken. Hu æ den minsta jentå te storesyster te Arild. Ei blidare jenta trur æg aldri æg he sitt. Hu pluss 4 andre hærlige onga sga æg få lov å varta tante te:-) Æg glede mæg heilt enormt!!



Ragnhild og Odd Egil he fått en skjønne gutt så hette Adrian. Æg he fått den æren at æg sga få lov å vær fadder te han. Æg syns dæ va kjempejillt å bli spurte om dæ å æg glede mæg kjempemøie. Æg va nettopp inne på www.kirken.no å læste om dåpen- fant ud at æg bør jo veda kæ æg egentle æ å kæ dæ går ud på. Æg vett dæ jo egentle, men grett å repetera dæ.
Dæ æ jo et UNDER at to celle kan smalta samen, for så å bli et menneske. Bare dæ får mæg te å forstå kor store Gud me he, å at dæ faktisk finns en Gud:-)

Det skjer et under i kirken
større enn verden vet.
Barnet får del i Guds rike,
svøpt i hans kjærlighet.













Baktaling

Jeg HATER baktaling. Hate er et ord jeg sjelden bruker, fordi det er så sterkt. For sterkt til å bruke om mennesker, men om baktaling vil jeg si det er greit. Jeg skulle ønske det ikke eksisterte.

Du kjenner sikker til hvordan det er å føle på seg at noen snakker om deg når du forlater et rom, eller når noen blir rare når du plutselig kommer inn i et rom fordi du har nettopp vært et samtaleemne der.

Jeg HATER baktaling. En person som baktaler og sier vonde ting om andre, baktaler også deg når du ikke er der. En GOD venn baktaler ikke!

La oss heller si det gode om hverandre:-) Det gjør så mye bedre!

tirsdag, desember 12, 2006

Hvorfor blogge?

Jeg sitter her og tenker....
Er blogging egentlig litt på vei ut?
Du som blogger, hvorfor blogger du?

Og du ikke har blogg, men bare leser...
Hvorfor leser du?

Jeg syns det er kjekt jeg! Både og lese andres blogger og skrive innlegg til bloggen min. Men jeg bare lurer litt??

søndag, desember 10, 2006

Evje tur og besøk fra Jæren:-)

På fredag reiste Vi jenter som bor sammen til Evje for å besøke Gurid, som også bor sammen med oss. Vi kjørte og kjørte... det var ganske drøyt, mange trær- trodde aldri vi skulle komme frem. Når vi kom til Evje kjørte vi langt inni "gokk" en plass...der bodde Gurid- og det var kjempekoselig der! Vet ikke om jeg hadde klart å bodd så øde, men det ser jo litt herlig ut og:-)Det første bilde her kom feil vei... Men, men. Vi hadde mimelek på fredagskvelden- utrolig morsomt. Foreldrene hadde lagt ELGSTEIK til oss- kunne vi fått det bedre? Så var vi å bowla. De hadde faktisk mer enn jeg trodde i Evje....
Så på lørdagen stilte vi klokka på 09.00- for da skulle vi ned å shoppe i Evje. Og de hadde faktisk mer enn en butikk der- jeg fikk til og med handla litt julagave pluss en suvenir:-) Her sitter vi på Cafe og venter på salaten vår:-) All spisinga på fredagskvelden hadde nok gitt oss litt dårlig samvittighet. (Anette i blå, Gurid i striper og Ingrid i hvitt)

Da vi vakna den første morgenen var det dette synet som møtte oss da vi såg ut av vinduet. Må foressten fortelle at alle vi 4 jenter sov på samme rom, det var akkuratt som å være liten og på leir igjen. Vi lo og lo til en av oss bare sovna....



På lørdagen reiste vi tilbake til Hisøy. Arild har hatt besøk av Ole Gabriel hele helgen, så da jeg kom tilbake hadde vi oss litt god mat og spilte kort til halv 2 om natta:-)
Det har vært ei kjekk helg!! Nå er det søndags morgen og jeg venter på at Arild og Ole Gabriel skal våkne og komme på frokost.
Ellers er det siste innspurt før eksamen!! Og jeg gruer meg....igjen....


tirsdag, desember 05, 2006

Travelt for tiden...

(Bare et bilde jeg tok når jeg var ute og gikk tur)
Nå måtte jeg ha meg en pause fra lesinga. Skulle ønske jeg var lettlært, slik som mange er. Slippe å lese alt så mange ganger for å forstå det.



Vi skal ha en kjempevanskelig eksamen 19. desember i anatomi. Vi skal kunne alt fra alle organer og systemer i kroppen til hver minste detaljerte celle i kroppen. Å ikke nok med det- vi bør kunne navna på alt som er i kroppen på LATIN! Det er kjempevanskelig. Kjenner nå at jeg er glad jeg ikke utdanner meg til lege. Så til Ingrid og Edit...Hvis dere plutselig skulle komme over dette innlegget- DERE ER MER ENN GODE!!!! Sist eksamen var jeg VELDIG fornøyd med resultatet, men nå.... Vi får se hvordan det går....



Ferdighetstesten bestod jeg:-) Til fredag skal jeg levere inn oppgave og så er det nedtelling for fullt til eksamen og til juleferie. Gleder meg til å feire nyttår hos Helga og Endre- tror det blir kjempekjekt!!



Min kjære gode veninne (!!) Guri har vært borte altfor lenge. Hun har vært i Afrika siden oktober, og jeg har ikke sett henne siden i sommer- Gleder meg til å treffe deg igjen Guri. Jeg savner deg faktisk vanvittig mye... Kjenner det langt inni meg. Det må ikke gå så lenge til neste gang!!



Siste nytt her på sørlandet er at jeg og min kjære har blitt med i styret i noe som heter G3 i IMI-huset i Grimstad. Hele styret er helt nytt, og det er mye nytt og spennende som kan skje.

G3 er kristent møte for ungdommer/ studenter. Jeg har en god følelse for at det kan bli noe veldig bra!! Vårt første møte blir 14. januar. Er du i Grimstad-området så kom!!



Nå er Brownieskaka i ovnen snart klar. Viktig å ha noe godt når man leser!! Mmm....