Velkommen til min lille verden

onsdag, november 28, 2007

Helomvending



Jeg har en tendens til å "undervurdere" meg selv. (misforstå meg rett!!)

Jeg kan være så redd for at andre skal tenke dumme ting om meg, fordi jeg sier mye dumt og gjør mange dumme ting, eller kanskje bare fordi jeg snakker for lite.

Kort sagt: jeg er redd for å ikke strekke opp til alle andres forventninger!

MEN: Nå er det slutt (ihvertfall i skrivende stund)!!

Fra nå av skal jeg være meg selv så godt jeg kan. Jeg vil ikke være en annen slik at folk kan like meg. Liker de meg ikke, så er det heller deres problem.


Tror alle må prøve å tenke litt sånn av og til!


mandag, november 19, 2007

Snart er det jul:-)

Pepperkaker, ferie, venner, gi gaver, god mat, fri fra skolen. Det er snart jul og jeg GLEDER meg!!!

fredag, november 16, 2007

Sukk mitt hjerte, men brist ikke

Frustrasjonsliste:

  • Personer som "erobrer" bussen og setter seg godt inntil vinduet, med sekken på det andre setet. Når jeg kommer og prøver å finne en ledig plass, så sitter de bare der... later som de nyter utsikten ifra bussen, som egentlig ikke er noe utsikt til å skryte av- de bare gjør det, fordi de vil ha to seter for seg selv, de vil ikke ha NOEN ved siden av dem! Så er jeg nødt til å spør dem om jeg kan få sitte der, for det er jo ikke ledig på noen andre plasser heller. Tiltaksløse tar de bort sekken, og ser ut igjen... for de håpte egentlig ikke at jeg skulle sette meg der!

  • På trening er vi alle på likt nivå. Utenom noen som alltid må stå helt fremme og hoppe 4 hopp, der vi hopper ett. De yter alltid det lille ekstra. Liker ikke overivrige treningsentusiaster- de minner meg bare på hvor dårlig trent jeg er når alt kommer til stykket...

  • Eksamen. Er det mulig å lese på den samme sykdommen 4 ganger, for så å huske minimalt? Ja, det er helt normalt når man er meg. Idag er det lesedag, og det går bare mer og mer opp for meg hvor lite kontroll jeg har over et så stort pensum. Jeg leser og leser.... og blir mer og mer frustrert....

Det var dagens utlevering.... Fint ver idag, det er jo bra:-)

onsdag, november 07, 2007

Jærske "middelaldrande uttrykk" ... sånn så mor sin generasjon bruge!!

"Kæ va dæ æg sgo sagt, å ikkje takkt?"

"Så sånnt æ dæ"

"Jaudå, så neidå, så...."

"Nå skine dæ snart øve"

Nogen så he fleire??