Velkommen til min lille verden

torsdag, desember 18, 2008

JUL!

Nå når det nærmer seg jul er det så mye jeg gleder meg til og mye som får meg i julestemning:

- Gatene i Grimstad er kalde og dekket av snø. Og de har hengt opp julelysene i gatene- det er nesten som å være midt i skomakergatene.
- Kjøpesentrene spiller julemusikk og det er røde ting overalt...
- Hjemmebakte julekaker...NAM
- Mye god mat, PINNEKJØTT på julaften
- Kjøpe julegaver og pakke dem inn i papir med julemotiv på.
- Julebord med gode venner.

Men hva er egentlig julestemning? Jeg tar meg selv i og av og til glemme hvorfor vi faktisk feirer jul:

tirsdag, desember 16, 2008

Oh, happy day:-)

Jeg har en kriblende følelse inni meg idag... Så egentlig gjør det ingenting om ingen leser bloggen min lengre, jeg må bare få dette ut!

Det hele startet at jeg var sykemeldt 2 1/2 mnd i sommer. Jeg var så dårlig at jeg var ikke ute av leiligheten vår på ukesvis. Og måtte fint si nei takk til hele sommerjobben jeg hadde fått:-( Men i august skulle vi begynne i praksis, på sykehuset. Dette MÅTTE jeg bare klare. August kom og jeg var på plass på sykehuset. Ikke noe særlig iform. Det var mange som ikke trodde jeg ville holde ut helt til jul. Det tvilte jeg litt på selv også av og til...

MEN, igår... da jeg gikk fra sykehuset hadde jeg hatt sluttevaluering og min aller siste dag i praksis:-) Jeg kan ikke forklare den enorme lettelsen over å gå ut den døren. Jeg har hatt det kjempekjekt, men jeg har måttet være sta med meg selv og det har til tider vært tøfft:-)Men nå er jeg ferdig- jeg er i mål! Jeg er ferdig med praksis- jeg klarte det; på tross av kvalme og oppkast:-) Og jeg er om sant skal sies litt stolt av meg selv her jeg sitter i skrivende stund.

Nå har jeg tatt ferie til skolen starter igjen i januar. Og da er det bare å vente på det lille underet som melder sin ankomst i februar:-) OH HAPPY DAY!