Velkommen til min lille verden

onsdag, desember 07, 2005

En dag på jobbGjett hvem som skal jobbe julaften på kvelden? Jo, meg! Og dette har jeg til og med meldt meg til frivillig... Tror nok jeg kommer til felle en tåre når jeg tenker på dem hjemme. Men jeg får trøste meg med at det er jo noe meningsfullt jeg gjør!!

En episode fra jobb: Faktisk folkens...Tro det eller ei, men jeg kan danse tango! "Nå er det tango for to, det er ingen som kan danse som han Gunnar på Mo. Det bruser hett i mitt blod....bla,bla".... Jeg fikk god kontakt med ei herlig dement dame på jobb. Og hun var seriøst VELDIG dement. Av og til kan det være vanskelig å se forskjell på om toalettet er på badet, eller bare rett og slett bak gardinene. (Men nok om det) Når det gjelder denne overnevnte sangen, og det og danse tango, så var det jammen noe denne dama kunne!! Det var hun som lærte meg det! Og vet dere hva. Jeg tror hun syns jeg var ganske flink også:-) For plutselig midt i dansen utbrøt hun: "Vi kunne dratt på byen du og jeg"... Da kom det plutselig ei annen herlig dame inn i bildet, ekta jærbu; "Jao, d veid dæ at æg he røvin t dokke". Ja, jeg syns ihvertfall det var morsomt. Men jeg tror, at heldigvis ble det ikke noen bytur ut av det hele.

Det kan være veldig slitsomt å komme på jobb når du egentlig bare er sur, sint, lei og irritert, men likevel må du smile og være tolmodig... Men de fleste gangene har jeg reist hjem i bedre humør enn før jeg kom. Kommentarer som "Godt at dæ va du så kom", " Der kjæme bestajentå mi", "Dæ va godt å sjå dæg", "Takk for tiå di" Dæ smelte jaffal mitt hjerta!

7 kommentarer:

Anonym sa...

hei

Anonym sa...

Hei sivi!!
godt at du oppdatere meg på bloggen!! Nå æ dæ snart jul..varte gudd dæ:)

Guri

Anonym sa...

Tango...D ser eg kje føre meg

Merete sa...

meldt deg frivilligt te å jobba kvell på julaftå? d må eg sei - d står d respekt av! MØJE respekt og.. bra jort, siv-tone!

Siv-Tone Kvaløy sa...

:-) Takk for at du e en ivrigere "kommenterar"!! D e kje s mange av di...
Ja, eg fant ud julaftå va bedre enn nyttårsaftå... Du vett eg har verken onga eller barnebarn:-)

Merete sa...

Hehe, nei, du har jo kje d, men d står respekt av d for d! D meine eg! :)

Beate sa...

hei...
det stemme dæ siv tone:) og du æ så goe mæ dei gamle... Du he hjartene daira, æg au synest at det va morsomt det med vin- flaska.. men så var æg jo på arbeid då... og fekk dæ mæ mæg... :) ps. ska foresten læsa meir av bloggen din enn annagang... og komitera... Dæ æg he lese te nå æ jo klall bra:) Stå på vidare... Gla i deg... Klem