Velkommen til min lille verden

tirsdag, desember 16, 2008

Oh, happy day:-)

Jeg har en kriblende følelse inni meg idag... Så egentlig gjør det ingenting om ingen leser bloggen min lengre, jeg må bare få dette ut!

Det hele startet at jeg var sykemeldt 2 1/2 mnd i sommer. Jeg var så dårlig at jeg var ikke ute av leiligheten vår på ukesvis. Og måtte fint si nei takk til hele sommerjobben jeg hadde fått:-( Men i august skulle vi begynne i praksis, på sykehuset. Dette MÅTTE jeg bare klare. August kom og jeg var på plass på sykehuset. Ikke noe særlig iform. Det var mange som ikke trodde jeg ville holde ut helt til jul. Det tvilte jeg litt på selv også av og til...

MEN, igår... da jeg gikk fra sykehuset hadde jeg hatt sluttevaluering og min aller siste dag i praksis:-) Jeg kan ikke forklare den enorme lettelsen over å gå ut den døren. Jeg har hatt det kjempekjekt, men jeg har måttet være sta med meg selv og det har til tider vært tøfft:-)Men nå er jeg ferdig- jeg er i mål! Jeg er ferdig med praksis- jeg klarte det; på tross av kvalme og oppkast:-) Og jeg er om sant skal sies litt stolt av meg selv her jeg sitter i skrivende stund.

Nå har jeg tatt ferie til skolen starter igjen i januar. Og da er det bare å vente på det lille underet som melder sin ankomst i februar:-) OH HAPPY DAY!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du æ goe! Får t dæ du vil du:) Ikkje lenge t nurke kjæme nå.. Satse på den 13. ..

Siv-Tone Fosse sa...

Satse på den 13? Hm... Æ dæ Henriette så skrive tru? Æg vett jaffal du fylle året den dagen

Anonym sa...

Æ nok dæ vettdu..Rekna mæ du jetta ken dæ va..;) Æ inne å sjekke bloggen jevnligt.. Du he våre sløve i dæ sista.. Snakkis t jul:)

Ranveig sa...

Så koselig med hilsen på bloggen min! Og nå har jo du blogget også :) Gratulerer med nurket som er på vei - det visste jeg ikke. Ingrid har jo også termin i februar så da blir det to BiG-unger den måneden.
Du må ha en fin juleferie og godt nytt år når det blir det!

Anna Marie sa...

æg ao æ stolte av dæg!!! du he våre meir en goe!!!

Gurid sa...

æg æ au stolt av dæg!og så koselig at du he begynt med blogging igjen:):)god jul sivi!:)