Velkommen til min lille verden

fredag, juni 05, 2009

Fjas

Igår bestemte jeg meg for at jeg skulle begynne et nytt og bedre liv. Jeg var ute og gikk tur, og bestemte meg for at jeg skulle ta 1 time på treningssenteret her i Grimstad på kvelden. Believe me- det trengs, etter en graviditet og fødsel:-) Men da jeg fant ut at det kostet 1400 kr for et klippekort med 10 klipp, ble det heller en sykkeltur på min egen trøkamel med mitt studentbudsjett... Og det kjennes i min bakre del idag:-) På onsdag reiser vi hjem for en måneds tid, så da får jeg heller bruke litt tid på Vigrestad sitt treningssenter!

Ellers så har jeg funnet ut at jeg liker Sverige! Menneskene som bor der er så utrolig hyggelige og imøtekommende, så blide og søte! Jeg skulle gjerne ha bodd der et år. Har de en sjømannskirke der kanskje? Hm...

RINGVEIEN!! Å, som jeg savner ringveien på Vigrestad. Det blir nok noen runder der i ferien. Det er vel en ringvei på Nærbø også, men vet ikke om det blir det samme... Er veldig spent på om vi kommer til å trives på Nærbø... Det er ikke mange vi kjenner som bor der, men forhåpentligvis vil vi bli kjent med noen etterhvert.

SARAH vokser altfor fort. Hun kunne godt ha stoppet opp en stund nå. Hun smiler og "drøser" og lager de morsomste lydene. Det er herlig å bare være hjemme og være sammen med henne. Alle sier tiden går så fort, og det gjør den. Derfor skal jeg nyte hvert minutt av den!!

ARILD er fortsatt verdens beste mann:-) Han har fått ny jobb på Klepp, så det blir spennende og se hvordan det blir for ham. Nå har han hatt permisjon i 2 mnd og vi er fortsatt ikke lei av hverandre, så det må være et greit tegn. Vi fant ut at dette blir siste gangen før vi blir pensjonister at vi vil spise lunsj sammen hver dag... Hjelp!

Vi reiser hjem 10. juni. Gleder oss

3 kommentarer:

Gurid sa...

Koselig å lese innlegget på bloggen din!:)jeg kommer gjerne på besøk til dere ei gang. jeg må nok komme meg litt bort i fra valle i ny og ne:)det var veldig dumt jeg ikke kunne komme på besøk til deg på tirsdag..hadde hatt så lyst!men, vi sees i hvertfall 1 aug;)klem

Siv-Tone Fosse sa...

Ja, d gjør vi:-) Var veldig kjekt at du også skal!! OG JA- du må komme på besøk, du er alltid velkommen kjære venn! Ei helg på Jæren gjør godt!

Håper omvisningen gikk greit? Nå er jeg spent på bacheloroppgave resultatet... Bare 12 dager igjen...

Anonym sa...

Me får ta oss nogen ronda rondt ringveien når d kjæme heim! Di to store æ i barnehagen mandaga, tirsdaga å torsdaga, så då kan me gå å gå heile dagene..;)
Glede mæg t å sjå Sarah igjen :)

*Henriette