Velkommen til min lille verden

tirsdag, februar 23, 2010

Alle har vinterferie....

Men ikke vi:-) Likevel NYTER jeg bokstavelig talt vinteren! Den kan godt vare lenge nå. Håper bare ikke at vi har brukt opp all solen til sommeren nå....

Jeg kjøpte meg nye ski igår, og var helt i 100 (det er nok 80% barn i meg ennå må jeg nok tilstå). Uansett... jeg ringte til mor og fikk henne til å bli med på en impulsiv skitur i en skog der jeg kommer fra. Det var EVENTYRLIG å gå der- helt fantastisk nydelig!! Helt til en av skiene mine mistet en del av bindingen... Men det er fikset idag:-)

Når vi har vært vant med snø som forsvinner etter en dag eller to for å bli regn eller slaps, så er jo denne vinteren vi har nå helt himmelsk:-) I like!!!

Ønsker alle mine flotte og trofaste lesere en fortreffelig flott vinterferie...

"Når vinteren er der ute
Er det deilig bak vår rute
Og peisen er varm og rød
La det snø, la det snø, la det snø"

1 kommentar:

Claudia Lawrence sa...

Hi, ur blog is really nice & interesting, while reading it through translation I truly like it. I just wanna suggest that u should submit your blog in this website which is offering very unique features at cheap prices there are expert advertising team who will not only provide the adspace but also promote ur blog & affiliate ads through all over the networks which will definitely boost ur traffic & readers. Finally I have bookmarked ur blog & also shared to my friends. hope u have a wonderful day & !!happy blogging!!.