Du trenger: Epler, skjær dem i skiver og skrell dem og legg dem i bunnen av en ildfast form så de dekker bunnen.
Toppings: Smelt 150 g smør og bland i 2 dl. sukker, 2 dl. mel, 4 dl. havregryn og rør godt. Fordel det over eplene og dryss litt kanel på toppen.
200 grader i 20-30 minutt!!
Fantastisk godt!!!
6 kommentarer:
Nam nam!!! Hørtes veldig godt ut... :) Man må spise det med is da!
Ja, vaniljeis er bankers!!
hei sivi:)
dæ hørres godt ud..ska laga dæ en dag. men går dæ ann å ha vanlijekræm ao i? hehe..æg æ kje den store kokken:)
hb dæ går bra i grimstad. nå sidde eg her å hørre på musikk..ska på seinvakt i dag. du må ha en flotte dag :)
Guri
Alt går sikkert, men trur dæ æ bære å ha dæ attåd:-) enn oppi...
tenkte å laga dæ te jarle i kvell!! æg stemme ao får vaniljekræm oppi!!!! så æg ska prøva dæ æg!! /;)
GO HELG
Trur dokke ødelegge heile opplevelsen æg.... hehe. Dæ blir ikkje d sama
Legg inn en kommentar