Velkommen til min lille verden

torsdag, januar 13, 2011

Amerikanske cupcakes

 Endelig har jeg fått oppskriften på noen kjempegode amerikanske cupcakes med topping. Deigen var som fløiel, og kjempekjekk å jobbe med. Når sant skal sies så var ikke muffinsene så perfekte når de kom ut av ovnen min. Av enn eller annen grunn (som bakeforskerne sikkert har et svar på) så siger alltid muffinsene mine sammen etter steking. De ser så flotte og majestetiske ut der inne i ovnen, men når de kommer ut på kjøkkenbenken så klarer de ikke presset lenger. Men for meg er smaken det viktigste:-) Heldigvis var oppskriften på toppingen stor, så etter de ble dekket med den, var det ingen som kunne se at de ikke var helt bra under.
Her er resultatet. Ikke så godt å se på bildet, men tror jeg alt i alt kan si meg fornøyd med dette prosjektet:-)

Planen er at vi skal ha dem i vår datters 2 årsdag. Det betyr at jeg må fryse dem...Og det vet jeg ikke om blir vellykket... Så frem til da blir det nok en del smaksprøver. Kanskje funker det ikke- da får jeg lage nye på bursdagen hennes. Kanskje funker det faktisk...Men da kan det være vi spiser litt hele tiden, slik at det plutselig blir tomt og jeg må bake nye uansett:-) Time will show....


For de som har peiling på bilder og speilreflekskamera så klarer dere sikert se at bildene mine ikke er helt bra alltid. Jeg har meldt meg på kurs i februar på speilreflekskamera. Jeg klare finne ut av litt selv, men ikke alt! Så da håper jeg det kommer seg:-)
 
Ha en god torsdagskveld!

2 kommentarer:

Caroline sa...

mmm.. de så goooode ut!! Ha en fin søndag!
Klem

Anonym sa...

Dei va knallgode, Sivi;)