Velkommen til min lille verden

torsdag, desember 23, 2010

Da var juletreet på plass:-)

 Årets juletre består av gullkuler fra spar kjøp som ble kjøpt i siste liten på lille julaften ifjor, noen kuler jeg har fått av svigermor, pluss 2 personlige ting som jeg er veldig glad i! Jeg ønsker at med tiden skal juletreet pyntes med bare personlige ting, som har en betydning eller et minne...
 Dette er den ene personlige tingen jeg har på juletreet. Jeg så den hos en medblogger i fjor, og etter mye leting i interiørbutikker på nett, så fant jeg dem på http://www.creme.no/. Ikke var de dyre heller:-) Vet ikke om det er så lett å se, men det er en rund ramme med bilde av vår lille skatt. Jeg har en ramme til liggende og vurderte å henge opp en ramme med ultralydbilde av nr. 2... Men da hadde vel folk trodd jeg var gal...Ja,ja kanskje jeg gjør det likevel.
 Den andre tingen er dette nydelige, nostalgiske englehjertet. Jeg vant det i pakkeleken da jeg var i julebord med ei jenteforening. Meget godt fornøyd med den!!
Men her kommer hun jeg er aller, aller, aller mest fornøyd med:-) Her sitter hun på fanget til sin far og ser Barne TV. Bunaden har svigermor strikket, og det blir den hun skal ha på julaften! Så heldig jeg er som har ei svigermor som er så flink å strikke! Takk svigermor:-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å det var jo mesten som å se Kjerstin i den alder. Så skjønne den lilla prinsessa deres er.
Er også veldig glad i bunadene som svigermoren din har strikket til oss. Vi er jammen heldige. Glede meg veldig til Klara kan bruke de:)
Veldig fint juletre Siv Tone. Kosa deres masse de neste dagene.
Juleklem fra Anne Bjørg

Villblomsten sa...

Flott julepynt :-)
og God Jul til dere :-)

Villblomsten sa...

。☆*☆ 。★。\|/。★。☆*☆。
☆ GODT NYTT ÅR ♥ 2011 ☆
。☆*☆ 。★。/|\。★。☆*☆。