Velkommen til min lille verden

onsdag, juni 06, 2007

Skatter på jorden

OK- jeg har innsett det: blogging er ut.
Nå er det facebook som er det store, så får vi se hvor lenge det varer før det kommer enda noe mer nytt og spennende. Det er hele tiden forandringer, hele tiden noe nytt og spennende som vi må prøve ut fordi vi blir lei av det som er. Fra å skrive om "siste nytt" online, så er jeg kommet til "gammelt nytt" live. (hm....) Vi mennesker lever i en verden der materialistiske ting betyr enormt mye. Det virker som om bare du har alt det flotteste av det flotte- bare du har den fineste bilen, det flotteste store huset, de tøffeste klærne og den mest karrierejagende jobben- Ja, DA er du vellykket da!!
Dette fører igjen til at mange får dårlig tid. De må jobbe, jobbe og atter jobbe- for å ha råd til å kjøpe alt det de vil ha og til å ha råd til å holde alt det de har investert i. Familien som før var så høyt prioritert faller i skyggen av alt dette andre "viktige". Man leser om ektepar som går fra hverandre/ familier går i oppløsning og barn som lider av at foreldrene prioriterer feil. En annen ting er at vi skal ikke være her på jorden bestandig. Alt det vi eier på jorden vil en dag ikke bety noenting.
"Dere skal ikke samle skatter på jorden, hvor møll og mark ødelegger og hvor tyver bryter inn og stjeler. Men dere skal samle skatter i himmelen, der verken møll eller mark ødelegger og tyver ikke bryter inn og stjeler. For der skatten din er, vil også hjertet ditt være".
For meg er det kjærligheten i et hjem som får meg til å "føle meg hjemme"- ikke alt det andre.
Hvem en person er og hvordan vedkommende er betyr mye mer enn hva han/ hun er eller hvor høyt i karrierestigen personen er kommet.
Det er synd at det er blitt sånn. Det verste er at jeg tror ikke det blir bedre.
For å henge med i verden, må vi følge bølgen...
Men vil vi det??


Ingen kommentarer: