Velkommen til min lille verden

onsdag, januar 23, 2008

Welcome to the real world

Hei:-)

Jeg har fundert på noe en god stund nå. I mange år har jeg sett at når folk hilser på hverandre, så reiser de seg opp fra stolen... Hm... Og jeg har alltid fått beskjed om at når man hilser på noen skal man trykke dem hardt i hånden (men ikke for hardt), og man skal se dem inn i øynene når man hilser. De to siste tingene har jeg alltid gjort.

Men så har jeg begynt å tenke i det siste...Siden alle reiser seg, så må det vel være noe i det?? Jeg har ALDRI gjort det, MEN jeg har prøvt det ut de to siste dagene i praksis... Men jeg må innrømme at jeg føler meg ikke helt komfortabel med det heller, så kanskje jeg skal slutte? Eller kanskje folk vil få et dårlig inntrykk av meg da? Da har folk hatt dårlig inntrykk av meg hele livet:-( Men det gjør ikke noe. Jeg er meg, og du er deg...hei, hei, hei.

Men jeg lurer på hvorfor reiser folk seg når man hilser??

2 kommentarer:

Anonym sa...

æg he aldri tenkt øve dæ før- he bare fått beskjed av mor å far så liden å jæra dæ,så dæ æ bare en vane- kansje en teide vane... hehe...
go helg!

Gurid sa...

Nå er det jammen meg lenge siden du har skrevet et innlegg siv-tone Fosse!Jeg venter i spenning på neste!:0)
Vi sees i kveld på husfelleskapet.

Og hvorfor vi reiser oss når vi hilser: jeg føler meg jo litt mer viktig..De bruker jo noen ekstra krefter på å reise seg opp for min skyld..hehe.huff..nei det er ikke lett å vite gitt.:o)